Med en liten fot i historien, den andre i fremtiden

VELKOMMEN TIL OSS !

Martin Olsson er glade for og presentere en Norskprodusert håndlaget serie tilbehørsprodukter for den moderne gourmanden.

Vi bak Martin Olsson har lang erfaring i restaurantbransjen, og har hatt store deler av verden som arbeidsplass. Hvert eneste sted har gitt oss inspirasjon og nye smakopplevelser, som vi nå har tatt med oss hjem til Norge. Våres produkter er et resultat av denne reisen, og vi er rett og slett så fornøyde at vi nå ønsker å dele dette med deg!

Historien

Sennep er et ildgammelt produkt som allerede av romerne ble brukt som et krydder. Med tiden har den selvsagt blitt mer og mer raffinert og dagens sennep byder på både mer harmoniske toner og man produserer sin sennep etter sitt ønske om både styrke, sælta, syre og sødme. I dag er det vanlig at man produserer sennep mer rette mot hva man spesifikt ønsker å bruke den til.. -Er det til den mer moderne krydrete pølsen til sommergrillen, til den litt fete julematen eller kanskje en mer spennende variant til lammelåret osv..

Sennephistorien i min slekt strekker seg langt tilbake i tid og har alltid funnets der så lenge jeg og resterende av mine nære kan minnes.. alltid har det vært en «farmors» sennep duket frem til slottssteken, til kjøttkakene på tirsdagene eller julebordet osv.. -Alltid har det vært «farmors» sennep uansett hvilken generasjon man har spurt.. så hvor langt tilbake i tid det faktisk går er uklart, men «kanonkulen» som er avbildet her på siden, tilhørte min farmors farmor en gang i tiden. Med denne satt hun med et traug i favnet og snurret kulen rundt og rundt og slik «malte» hun sennepsfrøene til ønsket størrelse og produserte deretter sin egne unike sennep utav dette.

Vi i Martin Olsson ser det som et privilegium å få videreføre denne arv og ta en liten del av dette med oss i fremtiden! Etter mange timer på kjøkkenbenken som begynte med noen sennepskorn, en dose familiehistorie og et stort brennende engasjement har vi nå skapt vår egen sennep og – kort sagt har vi; – en liten fot i historien og en i fremtiden.

Hvordan tenker vi

Martin Olsson As handler ikke bare om sennep. Jovisst – det var der det hele begynte og er fortsatt en hjørnestein i bedriften. Men med tidens gang så har vi utvidet visjonen samt vår range. Våre produkter er like enkelt som det er genialt! Med rene naturlige råvarer kombinert med lang erfaring så skaper vi produkter som vi mener markedet mangler. Produkter som smaker og gir deg mer enn hva du forventer. Smaker som får deg til å minnes tilbake, men samtidig tar deg på en smakreise fremover..

Vi ønsker å skape tilbehør utover den vanlige. Produkter du kan stolt presentere frem sammen med dine gjeveste matkreasjoner «i , med eller ved siden av» og stole på at vi står like rett i ryggen som du gjør! / Martin Olsson As