Toast med skogssopp, karamellisert løk og Västerbottenost

Ingredienser 4 pers.

  • 4 skiver fransk landbrød
  • 800g blandet sopp, f.eks. kantarell, steinsopp, trompetsopp
  • 2 stk gul løk
  • 100g smør
  • 100g Västerbottenost
  • Timian
  • MO’s Røkt Hvitløks Majones
  • Salt og pepper

Sånn her gjør du

Rens soppen, del de største i mindre biter. Stek i smør til soppen har fått en gylden farge og smak til med salt, pepper og timian.

Kutt løken i skiver og stek på middels varme i smør til den har blitt karamellisert. Smak til med salt og pepper.

Rist brødskivene eller stek dem i litt smør eller olje. Smør med MO’s Røkt Hvitløks Majones. Dander soppen på brødet, topp med karamellisert løk og riv over Västerbottenost.